Hoppa till sidans innehåll

Framsida » Undervisning och utbildning

Inspirerande undervisning och professionell utbildning

Vi erbjuder undervisning i olika teckenkommunikationsmetoder och i finskt teckenspråk för grupper och familjer. Vi kan också erbjuda privatundervisning, undervisa i finska eller hålla föreläsningar inom vårt expertisområde. Vår målsättning är att använda oss av visuella metoder för att möjliggöra språklig tillgänglighet.

Våra lärare har ett mångsidigt kunnande inom undervisning och utbildning. Vi skapar en undervisningshelhet utgående från kundens behov och förhoppningar – vad behövs just i din familj eller arbetsgemenskap?

Familjeundervisning och kurser går bra att genomföra på distans. Då familjeundervisningen sker på distans har också närstående som bor längre bort möjlighet att delta. Det går bra att delta både via pekplatta och dator. Lärarna hjälper gärna till med tekniken så att uppkopplingen lyckas.

Beställningar och förfrågningar

Du kan bekanta dig med alla våra undervisnings- och utbildningstjänster genom att kontakta oss per e-post på opetus@osuuskuntavia.fi. Du kan göra en undervisningsbeställning med blanketten nedan. Vi erbjuder distansundervisning i hela Finland och också utomlands. Undervisning på plats går att ordna i Nyland, Birkaland, Egentliga Finland, Norra Savolax samt i trakterna kring Uleåborg, Haapajärvi och Rovaniemi.