Hoppa till sidans innehåll
Vian tulkki tulkkaamassa hissiaulassa takki päällä. Etualalla asiakas ja asiakaspalvelija kättelevät.

Vardagstolkning

Framsida » Tolkning » Vardagstolkning

Vi tolkar bland annat på arbetsplatser och fester, vid läkarbesök, hos olika myndigheter, på möten, i rätten, hobbyer, på kurser och läger. Tolkningen kan ske antingen som teckenspråkstolkning mellan ett talat och tecknat språk eller som skrivtolkning. Distanstolkning är en fungerande metod för många olika vardagstolkningar. Läs mer om distanstolkning här.

Du kan enkelt och tryggt beställa teckenspråks- eller skrivtolkning via oss: när vi tar emot din beställning, förbinder vi samtidigt att arrangera tolkningen för den. Våra tolkar har en bred och mångsidig kompetens inom många olika specialområden.

Våra teckenspråkstolkar tolkar mellan finska och finskt teckenspråk. Skrivtolkarna tolkar talad finska till skriven finska. En del av våra tolkar har också andra språk som arbetsspråk: svenska, engelska, finlandssvenskt teckenspråk och några till. Vi kan också erbjuda tolkning i internationellt tecknande. Här kan du bekanta dig med våra tolkar och deras arbetsspråk.

Vår tolkförmedling står gärna till tjänst med att ordna tolkningen enligt era behov. Kontakta oss här.

Om du har ett tolkningsbeslut som beviljats av FPA kan du beställa tolk via FPA:s center för tolktjänst för personer med funktionsnedsättning.
Kontaktuppgifter till FPA.